Van der Raaf

Cleaning Service & Onderhoud

Schoonmaak

 

Van der Raaf CSO heeft ruim 25jaar ervaring in het onderhouden van gebouwen. Onze kennis is vastgelegd in het beproefde themadagen/themaweken schoonmaak-onderhoudssystemen. Daarmee kunnen we perfect invulling geven aan uw wensen.

In de business to business-omgeving waarin wij werkzaam zijn, hebben we te maken met een diversiteit aan wensen en eisen, maar ook mogelijkheden. Elke omgeving vraagt een specifieke aanpak. We gebruiken hiervoor geavanceerde materialen en middelen om wat vuil is weer schoon te krijgen. Uiteraard vereist de dagelijkse routine van het schoonhouden een strakke, deskundige en ervaren hand om de eer van het werk en de efficiency hoog te houden. Tevens kunnen wij in piekperiodes u van dienst zijn om toch in drukke momenten kwaliteit te leveren aan uw cliënt.

Onze medewerkers zijn elke dag in het hele land actief om onder meer kantoren, onderwijsinstellingen, vakantieparken, hotels en particulieren etc. vakkundig schoon te maken. Veelal voor gerenommeerde opdrachtgevers. Bijvoorbeeld Rabobanken west-Brabant, Heijmans en diverse Radar Zorglocaties Zuid-Limburg.

 

 

 

tel: (+31) 0495 - 843869